Manuale

Aveti la dispozitie Manuale adevarate varf de gama in Romania

Incepem prin a va prezenta manualele noastre proprii :
Manualul Frigotehnistului
Manualul Electricianului
Manualul instalatorului

Necestitatea unui Manual

Un curs la standarde moderne ,implica existenta manualelor ca suport de curs .Pentru dumneavoastra va punem la dispozitie:
-Manualul Frigotehnistului Editia 2020 570 pag A4 full color.
-Manualul Electricianului Latest Edition 514 pag A4 full color.
-Manualul de istalatii se afla in lucru.
Este bine sa realizati nu sunt niste carti amarate ,care zac prin depozit de 16 ani .
Bine de retinut ,Manualele au ISBN =>drept de autor ,sunt cele mai avansate din Romania ,actualizate in sec XXI .Pe cele doua segmente frig/electric ,nu exista in Romania ceva similar .Pot fi comparate doar cu ceva similar dar la nivel international .

Ce studiaza cei mai duri frigotehnisti 

Manuale adevarate ex  570 pag A4 color

Manual adevarat 570 pag A4 color
Un video cu manualul galben .
Este bine sa dati un click sa vedeti suport de curs adevarat.

Nivel de complexitate

Ca nivel de complexitate ,peste tot ce se preda in Romania (profesionala,cursuri formare Profesionala ,Liceu ,Postliceala) ,In piata pe tehnica frigului artificial ,gasiti niste amarate de carti format A5 350 pag ,cat doua maculatoare , pret 20 de euro pffff ,te iau astia de fraier ,bani dati de pomana ,pe o carte amarata care zace in depozit de 10 ani . La nivel international, Cartea dupa care invatati este Editia 2020,  , moare de gat cu : ÔÇ×Modern refrigeration ÔÇŁ American si ÔÇ×Manuel Pratique de depannage frigorifiqueÔÇŁ Francez .Pot fi studiate la BCS ( Biblioteca Centrala de Stat ) si Biblioteca Metropolitaba .

Indiferent de cursul urmat  ,Manualul NU ESTE INCLUS IN PRETUL CURSULUI .NU MAI DAU ACCES FIRMELOR DE FORMARE PROFESIONALA IN MANUAL ,SE VA COMANDA DIRECT LA EDITURA,CURSANTUL SI MANUALUL .SEFUL DE GRUPA SE VA OCUPA DE TOT.DUPA ACEST MANUAL PREDAU LA TABLA . 

-MANUALUL NU ESTE DE VANZARE ,PERIODIC SE DAU 1-2 EXEMPLARE ,PENTRU ACTIUNILE IN CARE SUNTEM IMPLICATI IN FAVOAREA  COPIILOR DEFAVORIZATI. 

Asa arata un curs adevarat 
Manuale pe banci Primite de gr 13 Electricieni