Curs aer conditionat inclus in tehnica frigului artificial

CURS AER CONDITIONAT

Tehnica Frigului artificial ,sau specializarea de frigotehnist =>SPECIALIZAREA . PE DIPLOMA SCRIE FRIGOTEHNIST =>DOAR FRIGOTEHNISTUL CALIFICAT ,CONF LEGII ,ARE  DREPTUL SA MONTEZE, REPARE SI NISTE AC-URI ,O GIOARSA DE CURS DE MONTATOR AC-URI DE 2 ZILE ,=> BANI DATI DE POMANA.TE IAU ASTIA DE FRAIER   ,CURSUL DE FRIGOTEHNIST, include ca o particularitate : descrierea ,modul de functionare ,date de montaj a unui  aer conditionat . Remedierea defectiunilor .Coduri de eroare .Diploma valabila in 75 de tari .Ne mandrim cu pregatirea a cca 2000 de specialisti in tehnica frigului artificial .

Curs Frigotehnist – COD N.C.: 7233.2.1. Ai 10 competente amarate ,VS 62 Cap ,610  pag in Manualul Frigotehnistului 2021.Click aici   

-Sesiunea de vara Gr 22A+B ,Desch: 4-14 August  2023.puteti rezerva din timp un loc. 

Sesiunea de iarna desch curs gr 21 A +gr 21 B ,  9-ian  2023 ,Un curs conf Legii dureaza 4,5 luni, la noi trece de 5,5 luni .Saptamanal ,minim 2 zile legate 17-21.NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.

-Nu este o gioarsa de curs in online sau zoom ,bani dati de pomana .Te au la faza martanii pe banii tai  .Va rugam nu  insistati .

Manualul dupa care se preda ,a fost cap de afis la Targul de carti Gaudeamus 2022 .click aici.

-Cost curs minim  1850 lei ,include taxa de examen Puteti plati in rate ,prin firma .

Asa arata o sala de curs adevarata .Unde se face carte pe bune click aici  .
BINE DE RETINUT: LA NIVELUL INGINERILOR CARE PREDAU FRIGUL ARTIFICIAL IN ROMANIA ,AM CEA MAI MARE PONDERE DE CURSANTI CARE SUSTIN EXAMENUL DE AUTORIZARE la A.G.F.R .SUNT  MANDRU CA AM REALIZAT 100% PROMOVABILITATE .EXAMENUL CONSTA IN PROBA TEORETICA SI PROBA PRACTICA .                 –EXAMEN SUSTINUT CU CADRELE DIDACTICE ,DE LA FAC DE INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII .      -BINE DE RETINUT AI TOATE INFORMATIILE NECESARE IN MANUALUL FRIGOTEHNISTULUI 2021 ,PESTE 3 CAP CARE TE PREGATESC DE EXAMEN .

-Pentru a vedea numarul de locuri disponibile la grupa dorita click aici

– Puteti trimite copii ale actelor la adresa de maill cursuridecalificareacreditate@gmail.com

-Documentele necesare,click aici 

-Pentru informatii 076.776.76.76

Durata curs conform legii 4,5 luni ,la noi minim 5 luni dvs invatati suplimentar :modul de functionare/manevrare /recuperare/ presiuni de lucru pentru freonii inflamabili ,R1234YF R32 R290 R600 , Saptamanal minim 2 zile de curs legate ,ora 17-21 cca 9-12 ore saptamanal .Zilele de practica diferite  de zilele de curs.
Gr 18 la sala de curs ,Conditii moderne ,scoala pe bune in pandemie  
INVATA SI TU MODUL DE FUNCTIONARE AL UNEI POMPE DE CALDURA ,IN MANUALUL FRIGOTEHNISTULUI 2021 AI CAPITOLE DEDICATE.
Un curs de inalta calitate implica un Manual la nivel international =>Manualul Frigotehnistului ultima editie include si tehnologia inverter cu compresorul liniar click aici  
Procesul de asimilare a cunostintelor, in domeniul tehnicii frigului artificial =>Pornim cu dvs de la 0 si facem impreuna performanta,formam impreuna o echipa,nu lasam pe nimeni in urma .Este cazul sa te informezi din acest site .Matematica/Fizica necesara cl a 8-a si multa dorinta /efort sa invatati
AER CONDITIONAT MASURATORI ELECTRICE CLICK AICI
-Nu este un curs jalnic de 2 zile, de ”montator de aer conditionat ” .Organizat de niste terminati .Primesti o hartie care nu face doi bani .Dai banii de pomana ,pe o hartie care nu o recunoaste nimeni .
Gr 18 a facut la practica dupa curs 4 aere conditionate auto intr-o singura zi 
-Nu este un curs tinut de niste refuzati de soarta prin weekend, de 8 sapt x3 ore/sapt => 24 ore tot cursul ,cat se preda la noi in 3 sapt  .Chipurile la ei  tu inveti tot  .Daca tu crezi asa ceva ,roaga un adult sa-ti comenteze, folosind cuvinte simple ,sa pricepi si tu .
Gr 18 invata cea mai noua tehnologie =>Pump-Down 

Compara si tu ce inveti la alte firme ,cu cel mai elitist curs din Romania .

-Pentru a vedea CE INVATATI  click aici

Suportul de curs studiat  : 610 pag A4 color 66 cap .Ca nivel de complexitate ,peste tot ce se preda in Romania : (profesionala,cursuri formare Profesionala,Liceu ,Postliceala ) .Manualul Romanesc, moare de gat cu : „Modern refrigeration ” American si „Manuel Pratique de depannage frigorifique” Francez.

Singurul Manual Romanesc la nivel European 

O versiune intermediara a Manualului de Frig. Editia 2020

Am recomandat ,celor care fac un curs de aer conditionat ,sa invete ce face un electrician .Deoarece cca 70% din defectiuni ,sunt de natura electrica .Peste 80% din frigotehnistii mei ,au urmat si acest curs .Uite ce invata cei mai duri barbati .Manualul Electricianului Latest Edition 2021 Romanesc ,a aplicat solutia finala manualului german, l-a desfiintat .”Le-am pus la martani piciorul pe gat .”UN FLEAC I-AM CIURUIT””

Curs aer conditionat ,include si functionarea in pompa de caldura. 

Este foarte important sa ai habar ,cum functioneaza un aer conditionat , in frig si in pompa de caldura .Inveti si tu cum comuta vana cu 4 cai.
Curs Aer conditionat ,schemele de legaturi electrice . In tehnica frigului artificial ,foarte important este sa ai notiuni de electricitate , sa legi corect 5 conductoare .
curs aer conditionat legaturi electrice
curs aer conditionat legaturi electrice.
Ai la dispozitie si scheme electrice de aer conditionat multi split .
curs aer conditionat multi split
Legaturi electrice aer conditionat multi split

Proba de presiune cu azot 

Pentru pregatirea dumneavoastra .Se acorda o mare importanta , probelor de presiune cu azot ,se explica pe larg ,rolul reductorului si cele 3 trepte de presiune . Un lucru important ,este folosirea azotului cand se fac argintari .
CURS AER CONDITIONAT PROBA DE PRESIUNE
PROBA DE PRESIUNE AER CONDITIONAT
Cand abordezi tehnica frigului artificial , trebuie sa te gandesti ca ai multe tipuri de masini frigorifice, functionand cu diversi refrigeranti .Trebuie sa cunosti si tu : presiunea de vaporizare ,presiunea de condensare .Acordam un spatiu din curs pentru folosirea sculelor si SDV-URILOR  din dotare .Nu trebuie sa neglijezi masinile frigorifice, functionand ca racitoare de apa , rolul lor si rolul ventilo convectoarelor .
-Prelucrarea datelor cu caracter personal. POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL .Datele dvs sunt in siguranta la noi click aici.
Respectam confidentialitatea dumneavoastra ,cititi politica cookies .
-POLITICA COOKIES

Tehnician Frigotehnist

https://forum.cursuridecalificareacreditate.ro/viewtopic.php?f=12&t=2521